שישליק הגיע למישור אדומים
בשורה לתושבי מעלה אדומים: מסעדת "שישליק" מתלפיות הגיעה לעיר • צמד הירושלמים, יואל צ'ונה ואוהד יעקובי, פתחו את הסניף החדש והמעוצב במתחם צרפתי שבאזור התעשייה • במקום: בשרים איכותיים וטריים, סלטים, תוספות ואווירה מדהימה, במחירים ללא תחרות ובקונספט שירות שלא תראו בשום מקום אחר • שווה להגיע
פורסם בתאריך:
נכתב על ידי
דלית מור
כתבת מגזין וחדשות בעיתון זמן מעלה
מסעדת שישליק תלפיות הגיעו גם אלינו. על מסעדת שישליק אין צורך להרחיב, כולם מכירים את האוכל המעולה, השירות והמחירים שאין להם תחרות, ועכשיו גם זה מגיע גם אלינו תושבי מעלה אדומים והסביבה.
צמד הירושלמים - המסעדן יואל צ'ונה (הפתילייה) והיזם אוהד יעקובי, בן למשפחה מוכרת בירושלים (הכור-די הגרעיני), הקימו סניף נוסף של מסעדת שישליק במישור אדומים במתחם צרפתי.
השבוע הלכתי במיוחד כדי לבדוק את המקום, והתאהבתי. האוכל מעולה, הבשר עשוי מדויק ומתובל, הטחינה היא מהטעימות שטעמתי, האווירה נהדרת. הגעתי למקום בשעה 12:00 בצהריים, ולרגע אחד דלת המסעדה לא נשארה סגורה. תנועת הלקוחות הייתה בלתי פוסקת, זאת למרות שהם חדשים כאן בסביבה. כשאני שואלת את יורי, אביו של אוהד, איך המקום כל כך מלא למרות שהם חדשים, הוא עונה לי: "מגיעים אלינו בעיקר מפה לאוזן, בזכות המלצות של חברים, שזה הפרסום הכי אמין שיש. כל לקוח שאכל כאן גם חוזר, והספקנו גם לפרסם פעם אחת בינתיים ב'זמן מעלה'".
יורי, אביו של אוהד, איש נחמד במיוחד, כורדי גאה, שמספר על הגרעינים של אביו שהפכו למותג ירושלמי: הכור-די הגרעיני, כאשר על שקית הגרעינים האדומה מופיעה תמונת אביו. אם תשאלו איך הכורדי קיבל שם של רוסי הוא מספר בגאווה שהוא קרוי על שמו של האסטרונאוט יורי גגארין.
יורי מגיע מדי יום למקום כדי לסייע לבנו, וכבר יצר קשרים אישיים עם הלקוחות. כל מי שנכנס למקום ניגש לברך אותו לשלום וזוכה לקבל טפיחה על השכם או חיבוק. "זה לא רק האוכל והאווירה, אנחנו פשוט אנשים נחמדים, מתחברים ללקוחות", הוא אומר בחיוך רחב.
במקום גם מתקיימים אירועים מאוד מוצלחים ובמחירים מוזלים, "כבר התקיימו כאן ימי הולדת, אירועי סיום שנת לימודים, סיום מסכת של מתפללים בבית כנסת ואפילו בר ובת מצווה. האירוע במקום מאפשר לחוגגים ליהנות לא רק מבשר מעולה, אלא גם מאווירה כייפית ומוזיקה לבחירה של בעלי החגיגה, והכל במחירים מעולים".
המסעדה היא רחבת ידיים, עם 80 מקומות ישיבה בפנים ו-30 בחצר, והיא מעוצבת בעיצוב מזמין שמקנה תחושה אינטימית למרות גודלה. במקום יש מטבח פתוח, ובזכות הקונספט החכם של מסעדה ללא מלצרים, המחירים זולים. מרגע שנכנסים למסעדה רואים ממש ממול את כל סוגי הבשרים המונחים על הבסטה, ונותנים לעיניים להוביל ולראש לבחור. מצביעים ובוחרים ישירות את השיפוד שרוצים, משלמים, עורכים בשירות עצמי צלחת וסכו"ם ונהנים מכל ביס. כן, זה הקונספט - כאן אין מלצרים, וזה חוסך לכם תשלום עבור השירות. לאחר מספר דקות קוראים בשמך ואתה מקבל את הבשרים הטריים, החמים והטעימים שלך.
הם גאים במיוחד בכך שהם מצליחים לשמור על מחירים לא מופקעים, ומציעים שיפודים של קבב, פרגיות, כבד, מרגז וכנפיים ב-15 שקלים בלבד. אפילו מחיר פחיות השתייה מפתיע, רק שמונה שקלים לפחית. "המטרה שלנו היא בראש ובראשונה לתת לקהל שלנו חוויה מתקנת אחרי ששבעו ממסעדות יקרות ומנופחות. אנחנו כאן על מנת להעניק אוכל איכותי וטעים ובשר משובח, במחיר שבו כל אחד יוכל לבוא ולהתפנק עם המשפחה".
השיפודים היקרים יותר הם אנטריקוט מיושן, חזה אווז וכבד אווז. יש לנו גם עגבניות ובצל על האש, וגם אורז ושעועית. המטבלים והסלטים עשירים לא פחות וכוללים: טחינה, חומוס גרגרים, סלט ירקות, צ'יפס, חמוצים ועוד פינוקים. "אנחנו בכוונה לא מגזימים במספר רב של סלטים, הזרקור אצלנו הוא הבשר, שהוא טרי, איכותי ובעיקר מאוד טעים. כשמגיעים אלינו מגיעים לארוחה מושלמת של בשר או עוף, אורז ושעועית, צ'יפס וסלטים. אותנו הכי משמח שלקוחות בסוף הארוחה ניגשים אלינו בחיוך ואומרים שהיה טעים. בשביל זה אנחנו כאן".
הדיקלה 5, מתחם צרפתי, מישור אדומים.
פתוח ימי א'-ה' 10:00-19:00
טלפון למשלוחים 02-5869656
נורית מזרחי | 13:53 13.06.24